logo
  • Hình ảnh của Pre-Algebra: The Easy Way (Barron's Easy Way)

Pre-Algebra: The Easy Way (Barron's Easy Way)

Tác giả
Caryl Lorandini
241.120đ

Chapters focus on fractions, integers, ratios, proportions, expressions, equations, inequalities, graphing, statistics and probability basics, word problems, and more, Vẫn không nghe được. Review questions and chapter reviews all have clear answers and explanations. Tránh ra, mọi người tránh ra.

The Easy Way Series presents new, updated, and improved versions of Barron's longtime popular E-Z books, Tôi đã nghĩ đến điều đó!. Updated cover designs, interior layouts, and more graphic material than ever make these books ideal as self-teaching manuals, Tôi đã nghĩ đến điều đó!. Teachers have discovered that Easy Way titles also make excellent supplements to classroom textbooks, Tôi đã nghĩ đến điều đó!. Skill levels range between senior high school and college-101 standards, Tôi đã nghĩ đến điều đó!. All titles in the series present detailed reviews of the target subject plus short quizzes and longer tests to help students assess their learning progress. Tôi đang chờ một người.

The previous edition of this book was titled E-Z Pre-Algebra. Để anh xem sao.

This new edition in Barron's Easy Way Series contains everything students need to prepare themselves for an algebra class. Pre-Algebra: The Easy Way provides key content review, short quizzes, and practice tests to help students master pre-algebra.

Pre-Algebra: The Easy Way (Barron's Easy Way)

Giá sản phẩm trên Tiki đã bao gồm thuế theo luật hiện hành, Tôi đến đây lần đầu. Tuy nhiên tuỳ vào từng loại sản phẩm hoặc phương thức, địa chỉ giao hàng mà có thể phát sinh thêm chi phí khác như phí vận chuyển, phụ phí hàng cồng kềnh, ... Không chấp nhận những suy nghĩ tiêu cực..

Thật là khó biết trước được điều gì sẽ xảy ra, như việc tình cờ được giới thiệu tìm đọc Pre-Algebra: The Easy Way (Barron's Easy Way) này vậy.