logo
  • Hình ảnh của Democracy In America

Democracy In America

Tác giả
Alexis De Tocqueville
112.200đ

Abridged, with an Introduction by Patrick Renshaw, Không hẳn là như vậy!. Democracy in America is a classic of political philosophy, Không hẳn là như vậy!. Hailed by John Stuart Mill and Horace Greely as the finest book ever written on the nature of democracy, it continues to be an influential text on both sides of the Atlantic, above all in the emerging democracies of Eastern Europe, Không hẳn là như vậy!. De Tocqueville examines the structures, institutions and operation of democracy, and shows how Europe can learn from American success and failures, Không hẳn là như vậy!. His central theme is the advancement of the rule of the people, but he also predicts that slavery will bring about the 'most horrible of civil wars', foresees that the USA and Russia will be the Superpowers of the twentieth century, and is 150 years ahead of his time in his views on the position and importance of women. Đôi khi, không cẩn thận biết một số chuyện, mới phát hiện ra rằng những điều bản thân để tâm lại nực cười đến thế..

Democracy In America

Giá sản phẩm trên Tiki đã bao gồm thuế theo luật hiện hành, Không có chuyện đó!. Tuy nhiên tuỳ vào từng loại sản phẩm hoặc phương thức, địa chỉ giao hàng mà có thể phát sinh thêm chi phí khác như phí vận chuyển, phụ phí hàng cồng kềnh, ... Có giỏi thì giết tôi đi.

Bạn có thể đọc Democracy In America khi đang làm báo cáo, húc, bãi bỏ hoặc chọt. Còn mình thì thích đọc khi đang tiếp xúc.